Volvo S60 D5 185 hk -08Egypten Hurghada, Bella VistaEgypten, Röda HavetMarshall Vintage Modern 2466/425ABL & Gibson Les Paul Standard Faded -08

Gibson Les Paul Standard...

Gibson Les Paul Standard...

Author:  Krezz
Date:  16 maj 2013
Tags:Musik

...Honeyburst Faded, Simply the Best!

Hittade denna artikel som glädjer mig väldigt då jag har två gitarrer av det fabrikat och den modell som avses i texten. Allt är inte guld som glimmar och ibland kanske snålheten, i detta fall inte nån medveten snikenhet, övertrumfar visheten.

"Gibson intended the Les Paul Standard Faded to be more modestly priced than their glossy, more expensive counterparts. Far less work went into their finishes and the guitars left the factory with dull, matte, sunburst finishes that looked liked they hadn't been applied with much enthusiasm or attention to detail. But according to Larry, this turned out to be a major plus, tone-wise, making the Gibson Les Paul Standard Faded the best sounding Les Paul ever made!"

Läs hela artikeln här: http://www.theguitarcolumn.com/2012/05/les-paul-standard-faded-best-sounding.html

När detta skrivs så är Vera och Ellen på service för att bl.a. få nya "Seymour Duncan APH-2S Slash Alnico II Pro" mickar men jag hoppas få tillbaka dom under nästa vecka.